Om oss

Hemkörning av orientaliska livsmedel inom Stockholm län

Välkommen till Bestmat Transport Sverige AB, din källa för allt orientaliskt livsmedel. Vi är dedikerade till att ge dig det bästa av orientaliska matvaror, med fokus på hälsa, kvalitet och priser. Vi startade Bestmat Transport för att det borde gå att få tag på orientaliska skafferivaror som du inte ser i väletablerade matbutikerna.

Därför ville vi tillgängliggöra skafferivaror för dig som vill storhandla, har storhushåll, någon form av restaurang eller helt enkelt vill slippa stockholm trafiken och kassaköer till en bra pris.

Grundades oktober 2020 av Parisa Fredsval Bestmat har kommit långt från vision till verklighet. Min passion för förmånliga och nyttiga orientaliska matvaror, drev mig att sluta dag jobbet och  göra massor av undersökningar i marknaden så att Bestmat kan erbjuda dig en fantastisk service.

Vi hoppas att du gillar våra tjänster lika mycket som vi gillar att erbjuda dem till dig. Om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta oss.

Service & kvalitet

Service och kvalité står i vår fokus. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att vi gör vår bästa för att ge den service som vår kunder förtjänar.

Överkomliga priser

Vi försöker fokusera på stora förpackningar för att det ska vara lönsamt för dig att köpa av oss till riktigt bra priser.

Tryggt & säkert

Handla tryggt och säkert. Vi erbjuder kortbetalning via Stripe och Paypal välkända betalningsmetoder så att du aldrig behöver ta någon risk.